Maak een

Pascal van Dooren - Dé rijschool van Maastricht

De route naar je rijbewijs start hier!

Goed dat je hier een kijkje neemt. Daarmee heb je de eerste stap naar je rijbewijs gezet. Of dat nu je autorijbewijs is of je motorrijbewijs: wij begeleiden je graag op jouw weg naar dat grote doel.

In 20 jaar tijd heb ik mijn passie voor autorijden en motorrijden overgebracht op vele honderden leerlingen. Wat zij kunnen, kun jij ook. Dus stap in of stap op, en ‘geef gaas!’

 

Wanneer je na de proefles besluit om verder te gaan met pakket 2 of pakket 3 of met het motor startpakket, ontvang je de proefles t.w.v. € 65,- GRATIS!

Bovendien kun je bij ons rekenen op flexibele lestijden, zodat je de lessen kunt plannen op een moment dat het jou het beste uitkomt. En wil je liever eerst een proefles volgen voordat je een pakket aanschaft? Dat kan uiteraard ook bij ons.
Wacht dus niet langer en maak gebruik van onze korting op autorijles pakketten.

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Maak gebruik van de actie

Pascal van Dooren - Dé rijschool van Maastricht
Pascal van Dooren - Dé rijschool van Maastricht

20 jaar rijles ervaring

"na 20 jaar rijlessen geven, weet ik precies wat het CBR van je verwacht. Maar los van die exameneisen vind ik het veel belangrijker dat jij straks de weg op gaat als een zelfstandige, zelfverzekerde en een verkeersveilige automobilist of motorrijder. Daar gaan we samen voor zorgen!"

Vraag een proefles aan