Maak een

Even voorstellen

Pascal van Dooren auto-en motorrijschool is een begrip in Maastricht en omstreken voor het verzorgen van rijopleidingen voor de automaat en hand geschakelde auto. Ook voor rijopleidingen of een opfris cursus voor de motor kun je terecht bij Pascal van Dooren. Ons kantoor is gevestigd in Gronsveld en wij nemen leerlingen aan uit Maastricht, Eijsden-Margraten, Meerssen en het Heuvelland.

Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jij veilig en zelfverzekerd deelneemt aan het verkeer op de openbare weg. 

Even voorstellen
Pascal van Dooren

Ik ben Pascal en sinds 2004 geef ik met heel veel plezier en enthousiasme auto- en motorrijlessen. Ik woon in Eijsden met mijn vrouw en 2 dochters. In 2021 ben ik gestart met mijn eigen auto- en motorrijschool. Ik ben zelf een fervent motorrijder en organiseer regelmatig motortrips met oud- motorleerlingen. Als je werk je hobby is, hoef je voor je gevoel nooit echt te werken, toch? Zo voelt dat voor mij al 19 jaar. Graag leer ik je met veel passie alle kneepjes van het autorijden of motorrijden. Dus, tot snel! 

Even voorstellen
Robbert van Gool

Mijn naam is Robbert, 26 jaar en ik woon in Bunde. Ik heb een paar jaar geleden mijn motorrijbewijs gehaald bij Pascal en kan me nog goed herinneren hoe leerzaam de lessen waren en vooral hoeveel plezier ik had. Ook met het behalen van het rijbewijs. Toen de kans zich voordeed om samen te werken met Pascal en Bianca was deze keus dan ook redelijk snel gemaakt, misschien zie ik je snel in de auto.

Even voorstellen
Bianca Winckers

Mag ik mijzelf even voorstellen: Ik ben Bianca Winckers en woon in Maastricht. Pascal en ik kennen elkaar al heel lang en zijn eerder al collega's geweest. Toen hij zijn eigen rijschool ging opstarten heeft hij me gebeld om te vragen of ik bij hem de administratie wilde doen en instructeur wilde worden. Voor alle leerlingen (auto en motor) plan ik de toetsen en examens (CBR) en geef ik les in de schakel- en automaat auto. Dit doe ik nu al 2 jaar met heel veel plezier. Tot snel in een van onze lesauto's!