Maak een
Aanmelden voor een proefles?
Volg een proefles en ervaar hoe het is om rijles te volgen bij Pascal van Dooren auto- en motorrijschool.
Proefles aanvragen
Aanmelden voor een proefles?
Volg een proefles en ervaar hoe het is om rijles te volgen bij Pascal van Dooren auto- en motorrijschool.
Proefles aanvragen

Welke slingerweg nemen we vandaag?

Rijschool Pascal van Dooren, dé motorrijschool van het Zuid-Limburgse Heuvelland!

Dé motorrijschool van Maastricht

Motorrijbewijs halen?

Wil jij je motorrijbewijs behalen? Dan is het starten met een proefles de beste keuze! Tijdens deze vrijblijvende les van 100 minuten maak je kennis met onze ervaren instructeur en ervaar je hoe het is om op een motor te rijden. Bij onze motorrijschool in Maastricht bieden we op maat gemaakte motorrijlessen van 50 minuten. We plannen altijd twee lessen in, zodat je in totaal 100 minuten kunt lessen. Onze locatie in Maastricht is ideaal omdat je binnen no-time op verschillende locaties bent en dus geen kostbare tijd verliest.


Proefles voor de motor

Wil jij ook de uitdagende omgeving van Eijsden-Margraten en Maastricht verkennen op de motor? Vraag dan nu direct jouw vrijblijvende proefles aan en begin aan jouw avontuur op de motor!

Vraag een proefles aan

Nee, dat slingerweggetje nemen we nog niet in je eerste les. En ook niet in de tweede. We bouwen het rustig op. Ik leer je alles wat je weten moet over de motor, over je bochtentechniek en gevaarherkenning in het verkeer. Zodat je uiteindelijk elke weg aan kunt. Ook de meest uitdagende hellingen van het Heuvelland.

Maar ik leer je vooral om te genieten. Want motorrijden is fantastisch om te doen. Het is bijna therapeutisch; perfect om je hoofd even helemaal leeg te maken. Zelf rijd ik al jaren met veel plezier, en die passie proef je in de lessen die ik geef.

- Pascal